Så er Sydstjernen ude i butikkerne, internetbutikkerne OG selvfølgelig vigtigst – og hvor I bør styrte hen og købe den – Stribeladen i Århus og Fantask i København.
Nummer9 skriver om den, at der er fuld fart frem, punkattitude og fuck-it-all-hed OG måske også lidt dybde!
De beskriver den bl.a sådan: Lokationen er mørk, urban, skyggefuld og industriel, og selvom det er meget, meget sjovt store dele af tiden, så er der alligevel en konstant tristesse og duft af stille, langsom død over hele værket.
Vradzilla
(Billede fra den forkastede storfilm over Sydstjernen, Vradzilla, som Thomas Vinterberg skulle have instrueret efter manus af Susanne Bier. Som skaberne af Sydstjernen måtte vi dog trække stikket, da det kom frem at Vinterberg ville have Mads Mikkelsen og ikke Ole Thestrup i rollen som Vrad, som vi ellers var blevet lovet.
Producenterne overvejer at forære byen hvor i Vrad, Bræum og Agner bor, som blev bygget af papkasser i L.A., til den amerikanske version af Dogville)
Istedet for filmpremiere og endeløse champagne og cokeparties, satser Gymnotens redaktion på at holde en dobbelt release i sensommeren på Sydstjernen og ikke mindst hr. Vs kortroman Povls sidste brev til absintherne.