Det er jo ved at udvikle sig til en ren reklameside /blog det her.
Dog uden at det vælter ind med tilbud fra firmaer, der vil forære os deres stads, hvis vi skriver om det eller fotograferer det. Hermed en opfordring; send roligt jeres luxusvarer denne vej (mail ang. postadresse), så skal vi omtale dem, evt. lave en lille stribe med dem, hva ba?
Vi kunne UDMÆRKET forestille os at lave en skæg lille en om en bandit der drikker middeldyr til svinsk kostbar kvalitetsbourbon, for eksempel, hvis en importør lige vil flashe sit produkt her på siden.
Men for denne gang kun reklame for os selv:
Brahe und Hansn tager på Copenhagen Comix.
Her udkommer vores nyeste tegneserie SYDSTJERNEN, som vi har braldret om før.
Man kan trykke her og læse begyndelsen af historien.
Vi tager bagkataloget med, så der er mulighed for at slå kløerne i de gamle blade.
Kom sgu forbi og hils på!
Flyer 1
Det er 6. og 7. juni i Øksnehallen, København. Vi er i Fahrenheits stand.